R.J.M. stroomlijnde workflows, rapportagemethoden, orderverwerking, inkoopprocessen en zorgde voor tijdige levering van orders

Inhoud:

R.J.M. Food Industries Ltd is een toonaangevende fabrikant van tahini en sesam gebaseerde producten, met aanwezigheid in meer dan 30 landen. Ze hebben geavanceerde productiefaciliteiten en produceren een breed scala aan producten, waarvan de helft geëxporteerd wordt.

R.J.M. ondervond onderbrekingen in de productie- en verpakkingsprocessen als gevolg van materiaalgebrek door onjuiste bedrijfsgegevens. Er waren nauwkeurigere productiegegevens nodig voor voorraadtellingen en rapportage, aangezien de systeemrecords niet overeenkwamen met de werkelijke voorraad, wat leidde tot verlies van verkoopkansen en vertraagde levering van orders.

Tags:

"in vergelijking met sap vereiste priority's gebruiksvriendelijke, flexibele en schaalbare cloud erp geen langdurig opleidinsproces en was het gemakkelijk te personaliseren, wat de beslissing van r.j.m. gemakkelijk maakte."
- Ofir Oziyas, Financiaal directeur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

R.J.M. stond voor uitdagingen bij het beheer van de productievloer en de voorraad. Nauwkeurige productiegegevens waren nodig omdat de voorraadtellingen en rapportage handmatig werden uitgevoerd en onbetrouwbaar waren.


Het één beïnvloedde het ander - de productieprocessen werden niet goed of regelmatig gerapporteerd, en de inventaris werd niet bijgewerkt, waardoor de systeemrecords niet overeenkwamen met de werkelijke voorraad.


De problemen uitten zich in verlies van verkoopkansen en vertraagde levering van bestellingen, vooral van geëxporteerde producten. Bovendien leidden verkeerd ingestelde processen tot een enorm verlies van tijd en middelen. R.J.M. ondervond ook onderbrekingen in de productie- en verpakkingsprocessen door materiaalgebrek als gevolg van onjuiste bedrijfsgegevens.

oplossing

Als onderdeel van de beslissing om het oude systeem te upgraden, testte R.J.M. de mogelijkheden en oplossingen van Priority en SAP.
Nadat Priority uitblonk in het leveren van oplossingen voor alle vereiste criteria, werd het eenvoudig en snel geïmplementeerd in de organisatie, waardoor R.J.M. kon beschikken over uniforme, robuuste en gebruiksvriendelijke oplossingen voor het beheer van de financiële processen van het bedrijf, de activiteiten op de productievloer en het bijhouden van de voorraden.

resultaat

Priority ERP voorzag R.J.M. van de geavanceerde hulpmiddelen die nodig zijn om toegang te krijgen tot real-time gegevens en een volledig overzicht te krijgen van het hele bedrijf, productierapporten nauwkeurig te documenteren, productieprocessen te stroomlijnen en volledige controle te krijgen over de werkvloer, van het beheer van werkorders, het uitvoeren van routinematige rapportages en het ophalen van grondstoffen tot het plannen en instellen van workflows.


Tegenwoordig heeft R.J.M. een duidelijk, altijd actueel beeld van de voorraad. Het bedrijf stroomlijnde workflows, rapportagemethoden, orderverwerkingsprocessen en inkoopprocessen, waardoor een tijdige levering van bestellingen, een grotere klantentevredenheid en een betere leveringsgraad van bestellingen verzekerd zijn.

TERUG NAAR HET OVERZICHT