An Bayens (Just Software) winnaar van de Omnis ‘Developer of the year 2018’-Award

Inhoud:

An Bayens van Just Software is winnaar van de ‘Developer of the year 2018’-Award die op 16 mei werd uitgereikt op de Omnis conferentie voor ontwikkelaars.

“Deze award is vooral een beloning voor onze intensieve samenwerking” vertelt An Bayens. “Niet enkel voor ons als Just Software en OPTIMIZE, maar voor iedereen betrokken bij de ontwikkeling van DAVE bedrijfssoftware. We zijn heel trots op de weg die we al hebben afgelegd. Deze award geeft ons een extra duwtje in de rug om te blijven inzetten op softwareontwikkeling met de nieuwste technologie.”

Tags: just software,erp,kmo

Titel

Over Just Software en OPTIMIZE


Just Software ontwikkelt en levert al meer dan 20 jaar haar eigen geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van administratieve processen in de KMO. Onze ERP-software DAVE werkt zowel op Windows als op Mac en is breed inzetbaar in verschillende sectoren binnen de KMO. Just Software maakt deel uit van OPTIMIZE, specialist in het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.


Meer informatie via www.optimizegroup.be of www.justsoftware.be.

Over Omnis Studio


Omnis Studio is een toonaangevende application development tool voor de ontwikkeling van bedrijfs-, web- en mobiele toepassingen. Al meer dan 30 jaar heeft Omnis duizenden toepassingsontwikkelaars, KMO’s en corporate klanten geholpen om toonaangevende en award winnende toepassingen te ontwikkelen voor diverse markten.

TERUG NAAR HET OVERZICHT