Priority Software Belgium benoemt nieuwe Managing Director

Inhoud:

Priority Software benoemt nieuwe Managing Director bij dochteronderneming in België.

Johan Pintens leidt Priority Software Belgium

Pelt, België - 9 december 2019 - Priority Software Ltd. ('Priority'), wereldwijde toonaangevende aanbieder van bedrijfsmanagement oplossingen, kondigt vandaag de benoeming aan van Johan Pintens als nieuwe Managing Director van Priority Software Belgium. Deze benoeming is de tweede fase na de overname van OPTIMIZE Group begin dit jaar, met als doel de activiteiten van Priority in de regio aanzienlijk te versterken en uit te breiden.

Tags: erp,dave,msoft,jamadata,optimize,kmo,nieuws,news

Titel

Priority Software Belgium ondersteunt momenteel meer dan 1.000 klanten in de regio en is van plan haar marktbereik uit te breiden door een bewezen alternatief voor complexe ERP-oplossingen aan te bieden via een samenwerking met nieuwe zakelijke partners en klanten.


Pintens brengt enorm veel ervaring met zich mee op het vlak van management- en bedrijfsontwikkeling, met name op het gebied van ERP. Voordat hij bij Priority kwam, was hij Managing Partner bij Dynappco, Netsuite's Competence Center van De Cronos Groep. Daarvoor bekleedde hij verschillende senior executive functies bij Oracle Benelux.


"Ik ben verheugd om lid te worden van het Priority-team en deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie die het potentieel heeft om de ERP-markt in België echt te beïnvloeden", aldus Pintens. "Ik geloof dat de oplossingen van Priority precies zijn wat de markt nodig heeft: flexibele, open en gebruiksvriendelijke platformen, die een grote toegevoegde waarde bieden."


"Johan biedt een uniek perspectief vanuit de wereldwijde ERP-sector, met zijn ervaring in senior business-, technische en adviesfuncties", aldus Andres Richter, CEO van Priority. “Het afgelopen jaar heeft het enorme potentieel aangetoond dat België en de Benelux hebben voor onze ERP-oplossing. Ik weet zeker dat Johan de juiste keuze is om Priority Belgium te leiden, omdat hij het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. ”


Over Priority Software
Priority Software biedt flexibele end-to-end bedrijfsmanagement oplossingen voor bedrijven in alle soorten en maten, in een breed scala van industrieën. Priority is erkend door vooraanstaande industrieanalisten en professionals voor haar productinnovatie en verbetert de efficiëntie en klantervaringen bij bedrijven door middel van real-time toegang tot gegevens en bedrijfsinformatie in de cloud, op locatie of onderweg. Met kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, België en Israël en een wereldwijd netwerk van handelspartners stelt Priority 75.000 bedrijven in 40 landen in staat hun bedrijf optimaal te beheren zodat het kan groeien. Voor meer informatie, bezoek www.priority-software.com.

TERUG NAAR HET OVERZICHT