Priority Software | Nieuws update

NIEUWS

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

OPTIMIZE | Jobs - Werken bij Optimize?
Priority Software | verhuis Officenter Aalst

Priority Software verhuist naar nieuw kantoor in Aalst

24 januari 2022

Met de verhuizing van Dilbeek naar Aalst beginnen we het jaar met een frisse start op een nieuwe werkplek. De keuze voor Officenter Aalst heeft te maken met enerzijds de strategisch ligging tussen Brussel en Gent, anderzijds is deze coworking ruimte ideaal als werk- en ontmoetingsplaats voor werknemers en klanten uit de regio. “Officenter Aalst is een pand met vele mogelijkheden. Het is niet enkel ideaal gelegen vlak langs de E40, het is ook een moderne en open ruimte waar we op een prettige manier kunnen samenwerken”, verklaart Johan Pintens, Managing Director Western Europe van Priroity Software. Het hoofdkantoor in Pelt blijft behouden.

PRIORITY SOFTWARE IN GARTNER® MAGIC QUADRANT™

21 september 2021

Priority Software werd uitgeroepen tot nichespeler in Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP voor Product-Centric Enterprises 2021. Het Gartner Magic Quadrant™ identificeert slechts tien aanbieders van Cloud ERP-oplossingen wereldwijd, waaronder dit jaar voor het eerst ook Priority Software. De Gartner Magic Quadrants worden beschouwd als de meest prestigieuze rapporten in de IT-software-industrie. De rapporten vergelijken leveranciers op basis van de standaardcriteria en methodologie van Gartner.

Lees meer over Priority Software in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP...


WIJZIGING INTRASTATAANGIFTE 2022

WIJZIGING INTRASTATAANGIFTE 2022

18 november 2021

Bent u verplicht om Belgische en/of Nederlandse Intrastataangiften in te dienen? Let dan op, vanaf 1 januari 2022 moeten extra gegevens aangeleverd worden.

  • Voor België worden de transactiecodes gewijzigd van één naar twee digits. Deze wijziging wordt van kracht vanaf de intrastataangifte van januari 2022.
  • En ook voor Nederland voert men deze veranderingen door in de opgave over de internationale handel in goederen voor intracommunautaire goederen (ICL). En er worden twee velden toegevoegd: Partner ID en Land van oorsprong. Opgave doen via UPLOAD/SRL is tevens niet meer mogelijk. U kunt enkel de online applicatie IDEP+ gebruiken om gegevens aan te leveren.

Vergeet dus niet om uw ERP / bedrijfssoftware tijdig te updaten!

DE IMPACT VAN COVID-19 OP ONZE BELGISCHE BEDRIJVEN

DE IMPACT VAN COVID-19 OP ONZE BELGISCHE BEDRIJVEN

17 juni 2021
Heeft COVID-19 de manier waarop we een bedrijf runnen voorgoed veranderd? En hoe kan de juiste technologie de digitale transformatie stimuleren en bedrijven wendbaar genoeg maken om met de markt mee te evolueren? Wij zochten het uit, samen met Carine Lucas van Agoria. Laat u inspireren tijdens ons live webinar zodat ook u uw digitale transformatie een kickstart kan geven! 


Live webinar gemist? Contacteer ons en ontvang gratis het webinar On Demand.

Priority Software uitgeroepen tot belangrijke speler in de IDC MarketScape voor SaaS Cloud-enabled Operational ERP

PRIORITY SOFTWARE BELANGRIJKE SPELER IN IDC MARKETSCAPE

22 mei 2019

Priority Software uitgeroepen tot belangrijke speler in de IDC MarketScape voor SaaS Cloud-enabled Operational ERP, waarbij productinnovatie en uitgebreide functionaliteiten werden genoemd als succesfactoren.

Priority Software Ltd., wereldwijde toonaangevende aanbieder van bedrijfsmanagement oplossingen, kondigt vandaag aan dat marktonderzoeksbureau IDC Priority heeft uitgeroepen tot belangrijke speler in de IDC MarketScape: Worldwide SaaS Cloud-Enabled Operational ERP Applications 2019 Vendor Assessment (doc #US43702818, Maart 2019). Lees meer...