Optimize procesoptimalisatie

PRIORITY | GA SUCCESVOL OM MET VERANDERING(EN)

Priority Software Belgium focust zich op het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en levert daarvoor flexibele software en diensten die nodig zijn om resultaat te behalen. We houden rekening met de eigen manier van werken zodat onze klanten optimaal kunnen groeien. Zo blijven ze flexibel, efficiënt, winstgevend en vooral voor op de concurrentie.

OPTIMIZE | Ga succesvol om met verandering(en)

Business Process Management Drives your business efficiency

Bedrijfsprocessen worden steeds complexer. Uw infrastructuur is 'gegroeid', uw medewerkers krijgen nieuwe functies of verlaten het bedrijf, uw klanten zijn veeleisender en uw tools zijn in de loop der jaren niet meer afgestemd op de manier waarop u vandaag onderneemt. U heeft nood aan flexibiliteit en wendbaarheid. 


Maak complexiteit weer inzichtelijk

Om uw complexiteit weer inzichtelijk te maken helpen wij u bij de afstemming tussen uw strategie en bedrijfsdoelstellingen, uw bedrijfsprocessen en uw middelen.


  • wij brengen uw bedrijfsprocessen in kaart ('as-is' situatie)
  • analyseren knelpunten en detecteren verspillingen 
  • reiken ideeën aan voor verbeteringen
  • helpen u optimaliseren en/of automatiseren

Investeer in de juiste ERP-/bedrijfssoftware

De uitdagingen van de toekomst kan men niet oplossen met de instrumenten en methoden uit het verleden. Moderne ERP-software is uitgerust met alle nodige functionaliteiten en biedt meer mogelijkheden voor procesoptimalisatie waardoor uw investering zich nog sneller terugverdient en de werkdruk bij uw medewerkers daalt.


Wij helpen u met uw zoektocht

Wij gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte ERP- of bedrijfssoftware. Dit kan één van onze eigen flexibele, modulaire bedrijfssoftware zijn - maar dat is niet noodzakelijk - we hebben ook een uitgebreide kennis van diverse andere ERP-systemen.


Ons doel is bereikt wanneer u de gewenste kwaliteit kan (af)leveren, op het gewenste tijdstip, op de gewenste plaats én tegen een (concurrentieel) aanvaardbare prijs. 

over PRIORITY

Sinds 2003

Professional Services Westaedt (PSW) / Westaedt werd in 2003 opgericht als erkend bedrijfsarchitect. Al snel haalden ze diverse internationale opdrachten binnen als onafhankelijke partner bij het opstellen en uitvoeren van business verbeteringen.


PSW specialiseerde zich in de optimalisatie van bedrijfsprocessen, coaching van medewerkers en management, verbetering van de coördinatie en opvolging van operationele activiteiten en professionele en gelijkvormige opmaak van processen en organisatie om de efficiëntie en kwaliteit te kunnen meten en verbeteren.

Priority Software Belgium

In 2015 werd PSW gedoopt tot Optimize Group, een nieuwe ICT groep met een uniek concept gericht op zowel kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Optimize Group focust zich sindsdien op drie kernactiviteiten: optimalisatie van bedrijfsprocessen, flexibele bedrijfssoftware (voor besturingssystemen Windows, OS X, Unix en Linux) en ondersteunende diensten.  


Met de lancering van Optimize Group kon de nieuwe ICT groep haar positie in de markt consolideren en versterken, wat belangrijk was om het groeiproces te versnellen.

Vandaag

Vandaag maakt OPTIMIZE samen met zusterbedrijven M-SOFT, Jamadata en Just Software deel uit van Priority Software Belgium. Full service ICT specialist met ERP-toepassingen voor elke bedrijfstype in elk bedrijfssector en oplossingen voor Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management services (CRM) en Business Process Management services (BPM)


Toekomst

Wordt u een deel van onze toekomst? Laat er ons even over samenzitten en neem nu contact op.