Cherwell vertrouwt op een real-time overzicht van gegevens voor datagestuurde besluitvorming

Inhoud:

Cherwell Laboratories, gevestigd in Oxfordshire, Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende leverancier van bereide microbiologische media en instrumenten voor milieubewaking voor de farmaceutische en aanverwante industrieën.

Cherwell had een uniform datacenter nodig en een schaalbaar en flexibel systeem dat gemakkelijk kon worden aangepast en verbeterd om een groeiplan van 10% per jaar te ondersteunen. Ze kozen voor Priority om real-time rapporten te genereren en maken gebruik van gegevensanalyses om trends binnen het productiesysteem aan het licht te brengen, mogelijkheden te identificeren voor het verminderen van storingen en het elimineren van kosten.

Tags:

"de keuze om het systeem intern te configureren heeft goed uitgepakt.
we hebben er veel meer controle over en kunnen daardoor sneller en gemakkelijker verbeteringen aanbrengen."
- Martyn young, operations director bij Cherell Laboratories

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

Cherwell werd geconfronteerd met een enorme groei en had een ERP-oplossing nodig om de bestaande systemen te vervangen en het groeiplan van 10% per jaar te ondersteunen. Cherwell wilde de risico's van de uitbreiding van het bedrijf verminderen door te voorkomen dat kennissilo's en individuen de bedrijfsgegevens zouden oppotten. Cherwell had een uniform datacenter nodig dat toegankelijk was voor alle belanghebbenden, naast een schaalbaar en flexibel systeem dat gemakkelijk kon worden aangepast en verbeterd om aan de bedrijfsbehoeften te voldoen.

oplossing

Cherwell bekeek meerdere ERP-systemen. Van de 49 kanshebbers koos Cherwell voor Priority, voornamelijk vanwege de "out of the box" processtructuur die aansluit bij het productieproces van Cherwell en de voortdurende productondersteuning en -ontwikkeling.


Na de ervaring, vaardigheden en kennis van de leverancier te hebben gecontroleerd, koos Cherwell een Priority Gold-partner, Medatech UK, om het systeem te implementeren.

resultaat

  • Het is duidelijk dat er veel voordelen zijn aan het elimineren van datasilo's. Cherwell onderhoudt nu één uniforme en nauwkeurige database.
  • Cherwell kreeg een real-time overzicht van de prestaties, wat bijdraagt aan versnelde analyses die datagestuurde besluitvorming ondersteunen.
  • Priority helpt Cherwell real-time rapporten te genereren en nauwkeurige data-analyses te gebruiken om trends binnen het productiesysteem aan het licht te brengen en mogelijkheden te identificeren voor het verminderen van storingen en het elimineren van kosten.
  • Cherwell heeft ook de communicatie met de klant verbeterd door documenten rechtstreeks vanuit het systeem automatisch te genereren en af te leveren.
  • Cherwell beheert de systeemconfiguratie volledig zelf om verbeteringen door te voeren wanneer zij hun bedrijfsprocessen en productieprocedures wijzigen.
 

Cherwell Laboratories

TERUG NAAR HET OVERZICHT