M-Soft ERP Bedrijfssoftware productie & productiebedrijven

M-Soft | ERP voor productie

M-Soft-Production is dé 'all-in-one’ ERP voor productie & projecten bij productiebedrijven in diverse sectoren.

Ontwikkeld voor stukproductie, serieproductie, projectmatige productie, levering uit voorraad. 

M-Soft-Production | ERP-software voor productie en projecten

de belangrijkste kenmerken

M-Soft-Production optimaliseert de volledige werking van uw productiebedrijf.
Wij garanderen een snelle en budgetvriendelijke implementatie zonder uw mogelijkheden voor de toekomst te beperken.

VIDEO DAVE ERP
 

M-Soft-ERP, powered by Progress

M-SOFT-PRODUCTION | ERP voor elk productiebedrijf

Als productiebedrijf wordt u meermaals per dag geconfronteerd met uw eigen fabricatieprocessen en met de meer universele administratieve processen die daaraan verbonden zijn. Offertebeheer, orderregistratie, voor- en nacalculatie, productieplanning, voorraadbewaking, aankoopbeheer, facturatie, financiële controle van het productieproces, ... het zijn allemaal taken die met behulp van M-Soft-Production worden geïnformatiseerd.


Engineer-to-order, make-to-order, make-to-stock ...

M-Soft-Production is de aangewezen ERP software voor elk bedrijf dat aan maat-, stuk- en/of serieproductie doet of uit voorraad levert. Onze jarenlange ervaring in verschillende markten, de nauwe contacten met de eindgebruikers en ons voortdurend streven naar productverbetering zijn uw waarborg voor een gebruiksvriendelijke, functionele, up-to-date en toch eenvoudige software.


Modulaire opbouw en snelle implementatie

Met behulp van parameters passen we M-Soft-Production aan uw specifieke wensen aan. De modulaire opbouw van de software stelt ons in staat om enkel die modules te activeren die u nu nodig hebt.

Geïntegreerde boekhoudsoftware en HRM

Door de naadloze integratie met onze boekhoudmodule M-Soft-Account en M-Soft-Time voor HRM en aanwezigheidsregistratie/toegangscontrole beschikt u over een meer dan volledige, krachtige en kostenbesparende ERP-oplossing. Software-ontwikkeling op maat is ook mogelijk maar kan meestal vermeden worden.


Uw voordelen?

  • u kan snel aan de slag
  • lage investeringskost
  • volledig geïntegreerde ERP-oplossing
  • met sectorspecifieke functionaliteiten
  • eenvoudig uitbreidbaar, ook maatwerk mogelijk


Kortom, M-Soft-Production is dé oplossing om uw administratiekosten te doen dalen, tijd te besparen en inzicht te geven om de juiste beslissingen te nemen.


M-Soft-Production is een product van Priority Software Belgium.

Solide Technologie

M-SOFT-ERP gebruikt OpenEdge van Progress Software  als ontwikkelplatform voor haar oplossingen om hoogste systeemstabiliteit en beste functionaliteit te kunnen leveren. 

Hosting van uw ERP-software

Als winstgevende onderneming laat u geen kans onbenut om uw operationele kosten te drukken. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor de installatie van uw ERP-software.

Professionele Diensten

Met een ruim aanbod aan oplossingen en diensten creëren we meerwaarde voor u en uw onderneming. Via onze persoonlijke aanpak werken wij, samen met u, een lange termijnvisie uit.

M-SOFT-PRODUCTION | Naadloze integratie met

     
M-SOFT-Account | Internationale boekhoudsoftware

M-SOFT-ACCOUNT

M-Soft-Account, internationale boekhoudsoftware, is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf softwarepakket voor financieel beheer met tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.

M-Soft-Time

M-SOFT-TIME

M-Soft-Time, software voor HRM, tijdregistratie en toegangscontrole, is ontwikkeld om op een eenvoudige manier uw personeel te beheren, om snel aanwezigheidsuren te registreren/berekenen en uw toegangen te bewaken.

M-Soft-Steel | ERP-software voor elke staalhandel

M-SOFT-STEEL

M-Soft-Steel is dé modulaire ERP-software voor elke handel in staal, non-ferro en/of ijzerwaren en het staal service center. M-Soft-Steel werd dan ook geschreven vanuit meer dan 30 jaar ervaring in en kennis van de staalsector.

Vragen over M-Soft-Production?

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware M-Soft-Production.

Zo tonen wij u graag alle mogelijkheden en functies. 

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS