priority | ONZE EXPERTISE

Als full service ICT specialist hebben wij een oplossing voor ieder(s) probleem.

Wij luisteren graag naar uw specifieke noden en bieden steeds het passende advies.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Optimaliseer de werking binnen uw bedrijf.

Werk efficiënter, neem betere beslissingen en boek betere resulaten. Alle bedrijven, zowel groot als klein, hebben voordeel met het gebruik van ERP- of bedrijfssoftware. Uniek bij Priority Software Belgium is onze persoonlijke aanpak. We houden rekening met uw eigen manier van werken zodat u optimaal kan (blijven) groeien. We hebben een uitgebreid gamma aan oplossingen en passen onze standaardsoftware aan uw manier van werken aan, niet omgekeerd. Zo blijft u flexibel, efficiënt, winstgevend en vooral voor op de concurrentie.


Lees meer over onze ERP- & bedrijfssoftware.

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Verkoop meer met minder werk.


In tegenstelling tot de meeste softwareleveranciers die CRM aanbieden als alleenstaande modules zijn de CRM oplossingen van Priority Software Belgium volledig geïntegreerd in het ERP-gebeuren. Zo kan u meer dan alleen het volledige verkoopproces opvolgen. U heeft ook onmiddellijk zicht op alle andere klantgerelateerde informatie, opgeslagen in de centrale (ERP) database. Vervelende en tijdrovende koppelingen tussen uw CRM software en uw andere bedrijfssoftware zijn zo totaal overbodig.


Lees meer over onze CRM-software.

WEBSHOP / E-COMMERCE

Een betaalbare webshop voor iedere KMO.

Overweegt u net als vele andere KMO's om een webshop op te starten? En wilt u dit dan graag koppelen aan uw eigen administratieve software? Dat kan! Priority Software Belgium biedt een standaardmodule om uw eigen webshop - gekoppeld aan uw eigen database - op te zetten in een mum van tijd.


Lees meer over onze webshop-mogelijkheden.


BUSINESS INTELLIGENCE (BI)

Maak slim gebruik van de informatie uit uw bedrijfssoftware.

Uw bedrijfssoftware bevat een schat aan informatie. Maar gebruikt u deze informatie al om op de hoogte te blijven van wat er in uw bedrijf gebeurt? Om trends te detecteren? En om de groei van uw bedrijf een extra boost te geven?


Daarom helpen wij u alle informatie uit uw ERP-software permanent beschikbaar te maken voor o.a. Power BI van Microsoft. Met Power BI tovert u zelf uw data om in rijke visuals, kijkt u in detail naar uw cijfers en rapporteert u zelf wat u wil en hoe u wil. 


Lees meer over onze BI-oplossing.

Business Process Management (BPM)

Verhoog uw efficiëncy via proces- en IT-architectuur.

Priority Software Belgium biedt procesgeoriënteerde oplossingen aan voor het opbouwen en managen van uw processen zodat deze voldoen aan de specifieke behoeften van uw business:

  • Bedrijfsarchitectuur om IT doeltreffend in te zetten door strategie, bedrijfsprocessen en IT-architectuur af te stemmen en op één lijn te brengen.
  • Procesoptimalisatie voor het in kaart brengen, automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen én als ondersteuning van kwaliteitszorg.
  • Health check voor het analyseren van knelpunten, het detecteren van verspillingen en het aanreiken van ideeën voor verbeteringen.


Lees meer over onze procesgeoriënteerde oplossingen.

CONSULTANCY

Ga voor een succesvolle implementatie.

Is uw ERP-systeem of bedrijfssoftware aangepast aan uw eigen bedrijfsprocessen en workflow? En doet uw software effectief wat u ervan verwacht had? Pas dan zal uw project geslaagd zijn. 


Wij adviseren u op een professionele manier in verband met de wijze waarop de software best wordt toegepast in uw onderneming en houden daarbij onder meer rekening met uw eigen bedrijfsprocessen en workflow. Onze consultants - allemaal met meerdere jaren bedrijfservaring - zullen u van dichtbij bijstaan voor, tijdens en ook na de implementatie.


Lees meer over onze consultancy aanpak.

Project Management

Kies voor een zorgvuldige en planmatige projectbegeleiding.

Denkt u aan het aanschaffen of vervangen van een ERP systeem en zoekt u een manier om zo’n project gestructureerd en binnen budget aan te pakken? Dat kan!


Priority Software Belgium biedt u een persoonlijke, professionele ondersteuning en begeleiding van A tot Z. Onze projectmanagers hebben specifieke ERP-implementatie-ervaring en begrijpen zowel het zakelijke als de technologie. Hun kennis, vaardigheden, capaciteiten en ervaring zijn de sleutel tot succes in uw ERP project.


Lees meer over onze project management aanpak.

OPLEIDINGEN

Laat uw investering renderen.

Een (nieuw) softwaresysteem heeft een grote invloed op de dagelijkse werking van uw organisatie en medewerkers. Het succesvol implementeren van software valt of staat met een goede opleiding van uw medewerkers.


Priority Software Belgium biedt een breed gamma opleidingen. Zowel in-huis als bij u op kantoor, zowel in groep als op maat van uw bedrijf. Wij brengen uw gebruikers alle mogelijkheden bij die het pakket biedt en leren ze op korte tijd efficiënt gebruik te maken van de software.


Lees meer over ons opleidingsaanbod.