M-Soft | premium support

M-Soft klanten kunnen met al hun vragen terecht bij onze helpdesk.

Contacteer ons via msoft.support@priority-software.com of op één van onderstaande (rechtstreekse) nummers.

M-Soft ERP, persoonlijke en doeltreffende ondersteuning

Het M-Soft onderhoudscontract biedt een waterdichte garantie op het actueel blijven en een vlotte werking van jouw ERP software. M-Soft staat garant voor een persoonlijke en doeltreffende ondersteuning.


Onze helpdesk staat voor u klaar 

M-Soft klanten kunnen tijdens de kantooruren met al hun vragen terecht bij msoft.support@priority-software.com of op onderstaande telefoonnummers:

Ook bieden wij een online ticketingplatform Priority Xpert waar u 24/7 al uw vragen, en opmerkingen kunt registreren. Na registratie wordt er automatisch een ticket gecreëerd en krijgt u een opvolgnummer toegewezen. Op die manier wordt de verdere communicatie vergemakkelijkt en beschikt u meteen over alle details met betrekking tot uw eigen ticket. 

Remote support

Met TeamViewer kunnen wij uw computer van op afstand bedienen. U hoeft enkel een kleine toepassing te starten die zelfs niet geïnstalleerd wordt. Eenmaal TeamViewer gestart, geeft u ons het ID en Wachtwoord. Start TeamViewer hier.


M-Soft knowledge Base: 24/24, 7/7

De M-Soft Knowledge Base is online beschikbaar en raadpleegbaar waar en wanneer u wilt. Deze steeds groeiende kennisbank bevat elke informatie i.v.m. M-Soft-software:

  • M-Soft release notes
  • M-Soft (help) artikels
  • configuratievereisten


Erkend dienstverlener KMO-portefeuille

Priority Software Belgium is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMO's die investeren in o.a. opleiding. Dat betekent dat je onder bepaalde voorwaarden kan genieten van 20 of 30% subsidies wanneer je je inschrijft op één van onze opleidingen.


blijf op de hoogte van de nieuwste M-Soft innovaties en ontwikkelingen!

Benieuwd naar wat er nieuw is? Lees meer over onze nieuwste functionaliteiten, verbeteringen en updates,
ontworpen om uw workflow te optimaliseren en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.