M-Soft ERP Bedrijfssoftware voor staalhandelaars

M-Soft | ERP voor staal-/metaalhandel

M-Soft-Steel is dé modulaire ERP-software voor elke handel in staal, non-ferro en/of ijzerwaren en het staal service center.

Een krachtige totaaloplossing met unieke sectorspecifieke functionaliteiten.

M-Soft-Steel | ERP-software voor de staalhandel

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN

M-Soft-Steel, een krachtige totaaloplossing met unieke, sectorspecifieke functionaliteiten zoals automatische omrekening van eenheden, versnijdingen in lengte, breedte en dikte mét optimaliseringen, creatie van nieuwe lengtes, breedtes, diktes, kwaliteiten, ...  en de opvolging van resten (financieel en commercieel).

VIDEO DAVE ERP
 

M-Soft-ERP, powered by Progress

M-SOFT-steel | ERP voor elke staalhandel

M-Soft-Steel is dé modulaire ERP-software voor elke handel in staal, non-ferro en/of ijzerwaren en het staal service center. Het automatiseert en stroomlijnt uw volledige onderneming voor een verbeterde dienstverlening aan uw klanten. Nationaal én internationaal.


Optimaal artikelbeheer en parametrisering

De staalsector heeft specifieke eisen i.v.m. artikelbeheer en parametrisering. Daarom houden we in M-Soft-Steel niet enkel rekening met verschillende artikelsoorten (balken, platen, ...) maar ook met de unieke kenmerken van elk artikel (lengte, breedte, dikte, kwaliteit, ...) én de bijhorende bewerkingen (ontrollen, snijden, verven, boren, ...).


Optimaal voorraadbeheer

Een te grote voorraad kan veel kapitaal vertegenwoordigen dat u niet kan inzetten voor inkopen, investeringen, .... Het is daarom belangrijk om de voorraad zo beperkt mogelijk te houden, toch korte levertermijnen te realiseren en de administratie tot een minimum te beperken. M-Soft-Steel zal u hierbij helpen.


In- en verkoopprijzensysteem

Om de prijzen van verschillende producten te kennen en deze gemakkelijk te kunnen beheren hebben we een uitgebreid prijzensysteem ontwikkeld. Het prijzensysteem omvat zowel artikelen als behandelingen/bewerkingen. Het is mogelijk om prijzen te beheren per artikel, per klant en per klantartikel (contracten).

Rapportering en statistieken

De rapportagemogelijkheden reiken een meer dan volledig inzicht in uw verschillende bedrijfsprocessen aan. Op basis van die cijfers en informatie kunt u gefundeerde beslissingen nemen. Een bedrijf dat niet weet wat er gaande is, rijdt immers met een blinddoek in een Formule 1-wagen.


Geïntegreerde boekhouding en HRM

Door de naadloze integratie met onze boekhoudmodule M-Soft-Account  en M-Soft-Time voor HRM en aanwezigheidsregistratie/toegangscontrole beschikt u over een meer dan volledige, krachtige en kostenbesparende ERP-oplossing. Software-ontwikkeling op maat is ook mogelijk maar kan meestal vermeden worden.


Uw voordelen?

  • u kan snel aan de slag
  • lage investeringskost
  • een volledig geïntegreerde internationale ERP-oplossing
  • specifiek ontwikkeld voor de staal/-metaalhandel
  • eenvoudig uitbreidbaar, ook maatwerk mogelijk


Kortom, M-Soft-Steel is dé oplossing om voorraad en levertermijnen terug te dringen, tijd te besparen en inzicht te geven om de juiste beslissingen te nemen.


M-Soft-Steel is een product van Priority Software Belgium.

Solide Technologie

M-SOFT-ERP gebruikt OpenEdge van Progress Software  als ontwikkelplatform voor haar oplossingen om hoogste systeemstabiliteit en beste functionaliteit te kunnen leveren. 

Hosting van uw ERP-software

Als winstgevende onderneming laat u geen kans onbenut om uw operationele kosten te drukken. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor de installatie van uw ERP-software.

Professionele Diensten

Met een ruim aanbod aan oplossingen en diensten creëren we meerwaarde voor u en uw onderneming. Via onze persoonlijke aanpak werken wij, samen met u, een lange termijnvisie uit.

M-SOFT-Steel | Naadloze integratie met

     
M-SOFT-Account | Internationale boekhoudsoftware

M-SOFT-ACCOUNT

M-Soft-Account, internationale boekhoudsoftware, is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf softwarepakket voor financieel beheer met tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.

M-SOFT-TIME | software voor HRM, tijdregistratie en toegangscontrole

M-SOFT-TIME

M-Soft-Time, software voor HRM, tijdregistratie en toegangscontrole, is ontwikkeld om op een eenvoudige manier uw personeel te beheren, om snel aanwezigheidsuren te registreren/berekenen en uw toegangen te bewaken.

M-SOFT-PRODUCTION | ERP software voor productiebedrijven

M-SOFT-PRODUCTION

M-Soft-Production is de aangewezen ERP software voor elk bedrijf dat aan maat-, stuk- en/of serieproductie doet of uit voorraad levert. Met behulp van parameters passen we M-Soft-Production aan uw specifieke wensen aan.

Vragen over M-Soft-steel?

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware M-Soft-Steel.

Zo tonen wij u graag alle mogelijkheden en functies. 

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS