Priority Software | Business Management Solutions

Priority ERP | sneller, sterker én mobiel

Priority Software, ERP, verhoogt de productiviteit en verbetert de efficiëntie en klantervaringen bij bedrijven door real-time toegang tot gegevens en bedrijfsinformatie in de cloud, op locatie of onderweg. Priority Software wordt erkend door vooraanstaande industrieanalisten en professionals voor haar productinnovatie.

DAVE | Bedrijfssoftware voor de KMO

Priority Software, Een nieuwe kijk op ERP

De webgebaseerde oplossing van Priority Software biedt de nodige tools om een ​​uitzonderlijk hoog niveau van wendbaarheid te bereiken, zoals Business Process Management (BPM), een mobiele app generator, een generator voor bedrijfsregels, personalisatie op gebruikersniveau om de gebruikersinterface aan te passen en andere ontwikkeltools.

VIDEO DAVE ERP
 

Ontdek Priority Software in 3 minuten!

Priority Software | Wij maken ERP gemakkelijker

Priority Software biedt een verfrissend alternatief voor traditionele complexe ERP-oplossingen en voldoet aan de behoeften van bedrijven die klaar zijn om te groeien en/of hun efficiëntie te verbeteren. Priority Software (ERP) bevat alle tools die u nodig heeft om uw bedrijf effectief te beheren. Of u nu een kmo of multinational bent, lokaal én internationaal.


Flexibele, schaalbare én betaalbare ERP oplossingen

Priority Software dekt alle kernfunctionaliteiten van een ERP via een modern platform met cross-functionele mogelijkheden, zoals grafische BPM, Mobile Application Generator, Web SDK, Open API's, ... Het is een modern ERP-platform dat de verbinding mogelijk maakt tussen bedrijfsprocessen, externe gegevens, IoT-apparaten en applicaties van derden. Het is de lijm tussen alle afdelingen binnen en buiten een organisatie.


Met de missie om ERP eenvoudiger te maken, streven we ernaar dat ERP gemakkelijker te gebruiken, te implementeren, te onderhouden en te verbeteren is.

Volledig geïntegreerd

Priority Software biedt een volledige reeks aan modules, functionaliteiten en features om uw hele organisatie te beheren en te onderhouden. Boekhouding en financiën, CRM, verkoop, productie, project management, supply chain management, warehouse management (WMS), facturatie, klantenservice, HR, Business Intelligence (BI) en zoveel meer. Een allesomvattend ERP met robuuste cross-system tools zoals de zoekfunctie, sms, active directory, EDI, synchronisatie met Google Docs en MS-Office-tools


Beheer uw bedrijfsprocessen zelf

Bij Priority Software vinden we dat klanten zelfstandig met hun systemen moeten kunnen omgaan. Stel schermen in zoals u dat wilt, op bedrijfs- of individueel niveau, voor verschillende mensen en rollen. Er is geen noodzaak voor een programmeur om velden, menu's, documentontwerpen, BPM's, bedrijfsregels, rechten, ... te veranderen. Gebruikers kunnen zelfs mobiele apps bouwen zonder de noodzaak van programmeervaardigheden en dus met minimale afhankelijkheid van derden.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS