Priority Software | Business Management Solutions

Priority Software | ERP should be easier

Priority, erkend door vooraanstaande industrieanalisten en professionals voor haar productinnovatie, verbetert de efficiëntie en klantervaringen bij bedrijven door real-time toegang tot gegevens en bedrijfsinformatie in de cloud, op locatie of onderweg.

DAVE | Bedrijfssoftware voor de KMO

Priority, Een nieuwe kijk op ERP

De webgebaseerde oplossing van Priority biedt de nodige tools om een ​​uitzonderlijk hoog niveau van wendbaarheid te bereiken, zoals Business Process Management (BPM), een mobiele app generator, een generator voor bedrijfsregels, personalisatie op gebruikersniveau om de gebruikersinterface aan te passen en andere ontwikkeltools.

VIDEO DAVE ERP
 

Ontdek Priority Software in 3 minuten!

Priority | ERP should be easier

Priority Software wordt erkend door topanalisten en professionals voor zijn productinnovatie en leiderschap en biedt duizenden organisaties schaalbare ERP-oplossingen op locatie en in de cloud. Met de missie om ERP eenvoudiger te maken, streven we ernaar dat ERP gemakkelijker te gebruiken, te implementeren, te onderhouden en te verbeteren is.


Modern ERP-platform

Priority introduceert een nieuwe kijk op ERP, een verfrissend alternatief voor traditionele complexe ERP-oplossingen, die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van organisaties die klaar zijn om te groeien, de winstgevendheid te vergroten en de efficiëntie te verbeteren. Priority dekt alle kernfunctionaliteiten van ERP, via een modern platform met cross-functionele mogelijkheden, zoals grafische BPM, Mobile Application Generator, Web SDK, Open API's, ...


Priority maakt hyper-verbonden ERP mogelijk tussen bedrijfsprocessen, externe gegevens, IoT-apparaten en applicaties van derden. Het is de lijm tussen alle afdelingen binnen en buiten een organisatie.

Minimale afhankelijkheid van derden

Bij Priority vinden we dat klanten zelfstandig met hun systemen moeten kunnen omgaan. Daarom biedt Priority haar gebruikers en beheerders de nodige tools om te genieten van een hoog niveau van aanpasbaarheid en personalisatie-opties zodat aan ieders unieke behoeften wordt voldaan. Stel schermen in zoals u dat wilt, op bedrijfs- of individueel niveau, voor verschillende mensen en rollen. Er is geen noodzaak voor een programmeur om velden, menu's, documentontwerpen, BPM's, bedrijfsregels, rechten, ... te veranderen. Gebruikers kunnen zelfs mobiele apps bouwen zonder de noodzaak van programmeervaardigheden en dus met minimale afhankelijkheid van derden.


Beheer uw bedrijfsprocessen zelf

Via een geïntegreerde (grafische) Business Process Engine kunnen relevante gegevenswaarschuwingen naar de juiste persoon worden gepusht zodra de gegevens worden gegenereerd en passende actie kan worden ondernomen. Of het nu gaat om het opvolgen van een offerte, het vervangen van een component, het stoppen van de productie of het overwegen van een oplossing.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS