Ionoptika beheert Verkoop-, inkoop- en boekhoudfuncties met Priority

Inhoud:

Ionoptika is een toonaangevende leverancier van ionenbundeltechnologieën voor oppervlakteanalyse en nanofabricagetoepassingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in clusterionenbundels voor secundaire ionenmassaspectrometrie en is gevestigd in Eastleigh, Hampshire, Verenigd Koninkrijk. Het productassortiment bestaat uit meer dan vijfhonderd unieke machineonderdelen, met vele subassemblages.

Ionoptika zocht een schaalbare ERP-oplossing die kon meegroeien met het bedrijf en waarmee ze geleidelijk functionaliteit konden toevoegen. Met Priority ERP kon Ionoptika de inkoop-, verkoop- en boekhoudfuncties beter beheren, en kunnen ze binnen seconden onderdelen vinden in plaats van uren te moeten zoeken. Priority ERP bood Ionoptika de schaalbare en geleidelijk uit te breiden functionaliteit die ze nodig hadden.

Tags:

Priority was een van de verschillende erp-oplossingen die we hebben geëvalueerd. vanaf het begin was het duidelijk dat priority door zijn flexibele infrastructuur de juiste keuze was voor ons bedrijf."
- tony Adams, Directeur Engineering bij Ionoptika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

De productie van Ionoptika werd vroeger beheerd via een groot aantal excel-spreadsheets, die steeds moeilijker te controleren waren, waardoor aanzienlijke problemen ontstonden met configuratiecontrole, het bijhouden van de stuklijst en voorraadbeheer. Hierdoor werd de groei en uitbreiding van het bedrijf belemmerd.

oplossing

Priority bood een toegankelijk, cloudgebaseerd, gemakkelijk aanpasbaar ERP-systeem met een webgebaseerde interface, beschikbaar op zowel pc's als mobiele apparaten, dat kon voldoen aan de veranderende behoeften en eisen van elke gebruiker. Tijdens het project werkte Ionoptika nauw samen met Priority's partner in het Verenigd Koninkrijk, Medatech, om het systeem aan te passen ter ondersteuning van de gewenste productiebeheerprocessen.

resultaat

  • Vandaag de dag worden alle onderdelen en stuklijsten beheerd in Priority's cloud ERP, waardoor Ionoptika gemakkelijk wijzigingen kan bijhouden, moeiteloos voorraadniveaus kan bijwerken en inkoopprocessen en productieactiviteiten kan beheren.
  • Dankzij het uniforme 360° ERP-platform van Priority heeft Ionoptika op één plaats toegang tot alle bedrijfskritische gegevens, waardoor een gezamenlijke, consistente workflow ontstaat.
  • Sinds de implementatie van Priority heeft Ionoptika een aanzienlijke groei ervaren in het aantal verkoopkansen, die zij opvolgen met behulp van de CRM-module van Priority.
  • Het team van Ionoptika kan nu binnen enkele seconden onderdelen vinden in plaats van uren te moeten zoeken in de fabriek. Alle verkoop-, inkoop- en boekhoudfuncties worden nu ook beheerd met Priority.
 

Ionoptika

TERUG NAAR HET OVERZICHT