Live met volledige datamigratie in slechts 6 weken

Inhoud:

Boddingtons Electrical is al meer dan twee decennia toonaangevend op de Britse markt voor het ontwerpen en produceren van geïsoleerde gereedschappen en elektrische veiligheidsproducten. Het bedrijf is sinds 1999 beursgenoteerd en heeft zijn activiteiten snel opgevoerd en is verhuisd naar een ultramoderne productie- en distributiefaciliteit.

Boddingtons was op zoek naar manieren om hun verkoop-, voorraad-, opslag- en productieprocessen te verbeteren en besloot hun legacy ERP-systeem te vervangen. Door de integratie van Priority ERP kreeg Boddingtons een complete oplossing voor het beheer van inkoop, facturering, verkoop, inventaris, productie en distributie. Dit zorgde voor een efficiëntere bedrijfsvoering en een betere controle over hun processen.

Tags:

"toen we eenmaal het groene licht hadden gegeven, verliep de migratie naar priority uitzonderlijk snel, met een implementatie die in 6 weken was voltooid!'
- Gill page, Directeur bij Boddingtons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

Boddingtons managementteam wist dat ze klaar waren om hun huidige ERP-systeem te upgraden en te vervangen. Hun oude ERP, die ze meer dan een decennium in gebruik hadden, kon niet langer de eisen van de markt en de klant bijhouden. Niet alleen presteerde hun verouderde ERP ondermaats, het werd ook snel een financieel probleem met hogere licentiekosten die resulteerden in een lage TCO.


"We vonden nog andere problemen naast de lage TCO," zei Gill Page, directeur bij Boddingtons. "Als bepaalde schermen of velden moesten worden aangepast, moesten we onze leverancier betalen voor extra programmeertijd. Het was tijd voor een ERP-systeem dat we zelf konden beheren. Boddingtons zocht een betrouwbare oplossing voor de lange termijn met een snel onboarding- en implementatieproces, en een oplossing die op een betrouwbare en veilige manier gegevens van hun oude ERP-systeem kon overzetten naar een nieuw systeem, met minimale systeemuitvaltijd. Page en het team werkten samen met ABS Limited, Priority's geautoriseerde partner in het Verenigd Koninkrijk, en kozen Priority ERP om de klus te klaren. "Met een speciaal datamigratieplan werd de implementatietijd van het project drastisch teruggebracht tot zes weken. Gedurende deze tijd kregen we een aantal dagen training aangeboden, maar omdat Priority zo intuïtief is, had ons personeel slechts twee dagen nodig om aan de slag te gaan", aldus Page.

oplossing

Boddingtons zocht naar een betrouwbare oplossing voor de lange termijn met een snel onboarding- en implementatieproces, en een oplossing die op betrouwbare en veilige wijze gegevens van hun oude ERP-systeem kon overzetten naar een nieuw systeem, met minimale systeemuitval. Page en het team werkten samen met ABS Limited, Priority's geautoriseerde partner in het Verenigd Koninkrijk, en kozen Priority ERP om de klus te klaren. "Toen we eenmaal het groene licht hadden gegeven, was de overstap naar Priority uitzonderlijk snel gemaakt", aldus Page.

resultaat

  • Snelle implementatie - Dankzij het datamigratieplan werd de implementatietijd van het project drastisch teruggebracht tot zes weken en twee dagen opleiding van het personeel.
  • Geautomatiseerde systemen - Terugkerende handmatige taken worden efficiënt afgehandeld door de ingebouwde BPM van Priority met meldingen die automatisch worden doorgestuurd naar alle afdelingen.
  • Kortere orderverwerking - Van order tot verzending in slechts 3 dagen, terwijl eerdere processen weken konden duren.
  • Business Process Management - Het hele orderbeheerproces is geautomatiseerd en geoptimaliseerd.
  • Gestroomlijnde processen - Boddingtons heeft zijn hele verkoopproces geautomatiseerd. Als er nu een rapport moet worden gemaakt, gebruikt het verkoopteam de Report Generator, een gebruiksvriendelijke tool die iedereen in het bedrijf kan gebruiken.

"Met Priority kunnen we lotnummers en houdbaarheidsdata toevoegen, met volledige traceerbaarheid van het product. Dit betekent dat we rapporten kunnen genereren voor producten die het einde van de houdbaarheidsdatum naderen, een must-have in onze industrie;" aldus Page.

TERUG NAAR HET OVERZICHT