Met Priority aan boord verwerkt stillwell tot 30% meer orders met dezelfde middelen

Inhoud:

Stillwell Jacks, opgericht in 2006, is een bedrijf met één doel - zijn klanten de allerbeste kwaliteit en innovatieve hydraulische krikken voor hun sector leveren.
Stillwell produceert een aantal van de snelste en meest betaalbare hydraulische krikken ter wereld, die in extreme omstandigheden op bijna elke trailer kunnen werken.

Stillwell Jacks had de uitdaging om hun operationele processen te verbeteren, waaronder aankoop, productie, verkoop en klantenservice. Om dit te realiseren, besloot het bedrijf te migreren naar Priority ERP. Dankzij deze stap kon het bedrijf haar workflows transformeren en versnellen, meer produceren en producten van betere kwaliteit leveren, binnen de tijd en budget. 

Tags:

"priority heeft het manuele uit de bedrijfsvoering gehaald.
we doen nu veel meer met minder."
- Zac stillwell, vp operations bij stillwell jacks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

Met een snel groeiend bedrijf en het leveren van producten door het hele land, wist het Stillwell-team dat ze niet langer konden vertrouwen op Quickbooks om hun boekhouding te beheren. Ze hadden een alternatief nodig om hun hele bedrijfsvoering te beheren, namelijk productie en orderopvolging. "We werkten op basis van geheugen en printten klantorders uit die vaak verloren gingen in een stapel papierwerk", zegt Zac Stillwell, VP Operations. "We wisten dat we onze groei niet aankonden zonder een systeem voor inkoop, productie, verkoop en klantenservice."


Zac leidde het team en begreep de voordelen van ERP en hoe één bedrijfsbreed, cross-functioneel platform de klus kon klaren. "Het was duidelijk dat ERP de volgende logische stap was," zei Zac. "In deze industrie creëren we voortdurend nieuwe producten om onze klanten beter van dienst te zijn, maar we ontwikkelen ook nieuwe technologieën, om ons merk te laten groeien en concurrerend te blijven." Na ontmoetingen met verschillende ERP-leveranciers en het zien van demo's koos Stillwell Jacks voor Priority ERP.

oplossing

"We wisten dat we een open, flexibel en schaalbaar ERP-systeem nodig hadden dat kon meegroeien met ons bedrijf. Priority overtuigde ons er snel van dat zij de juiste keuze waren. De modules en functionaliteit van Priority pasten perfect bij onze behoeften."


Een grondige onboarding, implementatie, en gebruikerstraining werden uitgewerkt. "We waren klaar voor een lang en vermoeiend proces, maar het Priority-implementatieteam was snel en professioneel, wat weinig tot geen systeemuitval betekende." Zac voegde eraan toe: "Processen zijn echt rechttoe rechtaan en worden geleverd in beheersbare stappen. Onze medewerkers, allemaal nieuwe Priority-gebruikers, pasten zich ook relatief snel aan. De UI is super intuïtief, en als je eenmaal de basis begrijpt, is het gemakkelijk om vaardig te worden - en dat is een enorm voordeel."

resultaat

  • Toename van orders - Stillwell Jacks verwerkt nu tot 30% meer orders met dezelfde middelen.
  • Gestroomlijnd productieproces - het systeem stelt Stillwell in staat om de orders in te voeren, en de acties in de rest van het bedrijf aan te sturen. Productie weet wat te produceren, inkoop weet wat te te kopen, en het management heeft real-time inzicht in de activiteiten.
  • Meer met minder - Priority heeft het manuele uit het runnen van het bedrijf gehaald en kan veel meer doen met minder. De bespaarde tijd stelt Stillwell in staat om meer orders te boeken, te produceren en te verzenden - en dat is een goede zaak.
  • Eenvoudig personaliseerbaar – Stillwell kon gaandeweg wijzigingen aanbrengen en het systeem echt personaliseren. Er was niets dat ze niet aankonden, van het veranderen van de interface, het bewerken van rapporten tot het creëren van query's.

"We hebben onze volgende uitbreiding al geïdentificeerd en staan te popelen om te beginnen. Ik weet dat het toevoegen van een verzendinterface, iets dat Priority aanbiedt via een open API, ons veel tijd zal besparen en handmatige fouten zal verminderen. We kunnen niet wachten om te zien wat er nog gaat komen voor Stillwell en Priority ERP." - Zack Stilwell

TERUG NAAR HET OVERZICHT