Priority cloud ERP heeft Smart Energy geholpen de operationele kosten met bijna 20% te verlagen

Inhoud:

Smart Energy, Florida, richt zich op energie remodeling, door holistische oplossingen voor energie-efficiënte woningen aan te bieden, waaronder gratis analyse, site surveys, financiering, installatie en monitoring. De hernieuwbare energiemarkt is een snelgroeiende sector met een waarde van een biljoen USD, gedreven door toenemende vraag naar energie en afname van niet-hernieuwbare bronnen. Het team van Smart Energy moet concurreren in een sterkte concurrentiemarkt en nieuwe marktspelers.

Smart Energy verving hun legacy-systemen met Priority ERP om de bedrijfsfinanciën, verkoop, inkoop en klantenservice te verbeteren en beter te beheren. Priority ERP hielp tijd, middelen en kosten te besparen door de cloud te gebruiken, met vrijwel geen systeem downtime en geen behoefte aan uitgebreide IT-middelen.

Tags:

"Priority veranderde de manier waarop we zaken doen.
we hebben geleerd dat het allemaal om data draat."
- Noam Yahav, oprichter & ceo smart energy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

Als toonaangevende aanbieder van zonnepanelen en duurzame energie producten en diensten in Florida, wist Smart Energy dat ze hun concurrentiepositie moesten verbeteren. Dat betekende een verbetering van hun productaanbod, maar nog belangrijker, een strakkere controle over hun activiteiten.


"We wisten dat het tijd was om een business management systeem aan boord te krijgen," zegt Smart Energy oprichter en CEO, Noam Yahav. "We gebruikten verouderde standalone systemen om ons bedrijf te beheren, waaronder een CRM-systeem dat onze groei niet langer kon bijbenen, vooral als het ging om het afhandelen van de communicatie met onze klanten, onderaannemers en partners."


Het duurde niet lang voordat Yahav en zijn team zich realiseerden dat investeren in een bedrijfsbreed ERP-systeem nummer één op hun agenda was. "De grotere ERP-leveranciers, hoewel indrukwekkend, toonden ons complexe systemen die maanden zouden kosten om te implementeren, laat staan om ons personeel op te leiden en iedereen mee te krijgen," zei Yahav.

oplossing

Priority's cloud ERP beheert en bestuurt volledig alle operationele bedrijfsprocessen van Smart Energy, waaronder financiën, logistiek, verkoop, projectbeheer, en een robuuste ingebouwde CRM, om de klantenservice en technische ondersteuning af te handelen. "Met Priority hebben we bewezen dat het onboarden en implementeren van een ERP-systeem geen lange en vervelende klus hoeft te zijn. Met de juiste partner, ondersteund door een sterk platform en een snel, professioneel team, kunnen we ons bedrijf laten groeien.. Dankzij Priority werken we niet harder, we werken slimmer."

resultaat

  • Snel implementatieproces - Het lokale projectteam van Priority was niet alleen snel, maar ze waren ook op tijd en binnen budget. Hun medewerkers waren goed opgeleid door Priority, dus er was niets dat ze niet aankonden.
  • Aangepaste gebruikerservaring - Gebruikersinterface, rapporten, en zelfs de look & feel van inkooporders en klantenfacturen zijn allemaal afgestemd op het logo en de graphics van Smart energy.
  • Toegang tot real-time data - Smart Energy werkt op klantlocaties en remote. Projectmanagers, landmeters en technici kunnen allemaal ter plaatse werken met 100% systeemfunctionaliteit vanaf hun tablets of mobiele apparaten.
  • Kwantificeer resultaten - De operationele kosten zijn met bijna 20% gedaald en de systeemprestaties zijn aanzienlijk verbeterd.
  • On-premise ERP - Volledig beheer en controle van alle operationele bedrijfsprocessen van Smart Energy, inclusief financiën, logistiek, verkoop, project management, en een robuuste ingebouwde CRM, om de klantenservice en technische ondersteuning af te handelen.
TERUG NAAR HET OVERZICHT