Priority hielp Eastronics bij het volledig automatiseren van het magazijnbeheer, het opslaan van ontvangen artikelen en het stroomlijnen van processen

Inhoud:

Eastronics, opgericht in 1955 in Tel Aviv Isrsaël, is een toonaangevende distributeur van elektronische componenten, test- en meetinstrumenten en embedded tech systemen. Eastronics levert een breed gamma van producten en ondersteunende diensten aan de High-Tech industrie, met behulp van geavanceerde CRM- en ERP-systemen, VMI-diensten en EDI-communicatie.

Eastronics zocht een geavanceerde, future-proof ERP-oplossing die schaalbaar is en operationele flexibiliteit biedt om aangepaste workflows te vergemakkelijken, gepersonaliseerde processen te ondersteunen en magazijnbeheer te vergroten naarmate het bedrijf groeit. Priority ERP maakte continue en foutloze workflows mogelijk wat hielp de productiviteit en efficiëntie te verhogen. Verder werd het magazijnbeheer geautomatiseerd om duizenden ontvangen artikelen, goederen en pallets nauwkeurig te ontvangen en op te slaan. 

Tags:

"een van de sterkste eigenschappen van priority is de mogelijkheid om het systeem aan te passen aan de noden van uw bedrijf.
priority past ons bedrijf als gegoten."
- Yoav shtal, cio bij eastronics

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

Eastronics zocht een geavanceerde, future-proof ERP-oplossing die schaalbaar is en operationele flexibiliteit biedt om aangepaste workflows te vergemakkelijken, gepersonaliseerde processen te ondersteunen en magazijnbeheer te vergroten naarmate het bedrijf groeit.


Vanwege de snelle uitbreiding van het bedrijf huurde Eastronics een professioneel adviesbureau in om drie toonaangevende ERP-systemen te evalueren op hun personalisatie- en schaalbaarheidsmogelijkheden. Eastronics koos voor Priority omdat dit systeem blijk gaf van geavanceerde flexibiliteit en de mogelijkheid bood om binnen enkele minuten extra, aangepaste systeemvelden, workflows en processen in te stellen.

oplossing

Priority heeft Eastronics voorzien van een gebruiksvriendelijke ERP-oplossing met een uniforme schermlogica die het gebruik vergemakkelijkt, geen langdurige training vereist en het inwerkproces verkort.


Eastronics implementeerde Priority's voorraadbeheer, verkoop- en klantenservicemodule, financiële boekhoudoplossing en magazijnbeheersysteem en maakte gebruik van Priority's open API om hun bedrijfsprocessen en workflows aan te passen.

resultaat

Priority maakte continue en foutloze workflows mogelijk. De rijke systeemfunctionaliteit bood Eastronics oplossingen die onmiddellijk hielpen de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Priority hielp Eastronics het magazijnbeheer volledig te automatiseren, duizenden ontvangen artikelen, goederen en pallets nauwkeurig op te slaan, processen te stroomlijnen en de mankracht te verminderen. Bovendien hielp Priority Eeastronics de picking-, verpakkings- en leveringstijden te verkorten, en voor voorraadtellingen die drie dagen in beslag namen, is nu slechts een halve dag nodig.


"Het WMS-systeem was een echte game changer. Naarmate de supply chain en het ecosysteem van de industrie evolueren, rekenen we erop dat Priority ons bij elke stap ondersteunt en ons in staat stelt te groeien, te schalen, te veranderen en ons aan te passen." besloot Shtal.

TERUG NAAR HET OVERZICHT