Simplivia gebruikt Priority voor het beheren van financiën, het optimaliseren van voorraadprocessen en het bewaken van voorraadkosten

Inhoud:

Simplivia Healthcare Ltd. ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige gepatenteerde transfersystemen met gesloten systeem die bescherming bieden tegen blootstelling aan gevaarlijke geneesmiddelen tijdens de bereiding en toediening ervan. Dit om de veiligheid van gezondheidswerkers, waaronder apothekers, verpleegkundigen en dierenartsen, te waarborgen.

Simplivia had 6 maanden om haar bedrijfsprocessen te verenigen en haar IT-infrastructuur te verbeteren. Ze werkten samen met Priority om een ERP-oplossing te implementeren. Dit heeft geleid tot het beheren van alle financiële functies, optimalisatie van het voorraadbeheer, effectieve controle op voorraadkosten, gestroomlijnde inkoopprocessen, beheer van onderhoudsdiensten, productieactiviteiten en kwaliteitscontrole.

Tags:

"de belangrijkste verbetering is zichtbaar in de gestroomlijnde beheers- en rapportageprocessen, die sneller, gemakkelijker en efficiënter zijn geworden."
- David deluya, vp financiën by simplivia healthcare ltd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

uitdaging

In het kader van de oprichting van een nieuwe bedrijfseenheid waarin een aanvullende bedrijfsactiviteit zou worden ondergebracht, werd Simplivia geconfronteerd met een omvangrijke groei en uitbreiding.


Simplivia had 6 maanden de tijd om een nieuwe IT-infrastructuur te implementeren om alle processen van het bedrijf te verenigen en de volledige toeleveringsketen, verkoop, distributie, inkoop en financiële operaties te ondersteunen. Tegelijk werd het personeelsbestand uitgebreid, werden er nieuwe procedures geïmplementeerd en workflows opgezet.

oplossing

Als onderdeel van het project heeft Simplivia aanbevelingen van andere organisaties binnen de sector opgevolgd en de betrouwbaarheid en robuustheid van Priority onderzocht. Na een uitgebreid validatieproces door een extern adviesbureau koos Simplivia voor Priority ERP vanwege het gebruiksgemak, de personalisatiemogelijkheden en de snelle implementatie.


De geïmplementeerde Priority ERP-modules omvatten Onderhoud & Service, ontworpen om Simplivia te helpen een betere klantenervaring te bieden, uitgebreide kwaliteitsborging geïntegreerd met het Dot-systeem om de kwaliteitscontroleprocessen te stroomlijnen, en personeelsbeheer.

Als onderdeel van het project werden de ERP-functionaliteit en workflows opnieuw gedefinieerd en aangepast om te voldoen aan de strikte traceerbaarheids- en documentatienormen die Simplivia eiste.

resultaat

De belangrijkste verbetering is zichtbaar in de gestroomlijnde beheer- en rapportageprocessen, die sneller, gemakkelijker en efficiënter zijn geworden.
Priority ERP werd ook geïmplementeerd in een dochteronderneming, waardoor Simplivia een volledig beeld kreeg van de activiteiten van de organisatie door de transparantie van de communicatie met meerdere bedrijven en gebruikers en de toegang tot real-time gegevens.

Vandaag de dag gebruikt Simplivia Priority ERP om alle financiële functies te beheren, voorraadbeheerprocessen te optimaliseren, voorraadkosten effectief te controleren, inkoopprocessen te stroomlijnen en onderhoudsdiensten, productieactiviteiten en kwaliteitscontrole te beheren.

Simplivia is voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren en vooruitgang te boeken. Toekomstige plannen omvatten het uitbreiden van de projectomvang door Priority ERP te integreren met het Product Lifecycle Management-systeem.

TERUG NAAR HET OVERZICHT