OPTIMIZE | Erkend dienstverlener opleiding en advies

PRIORITY | KMO-Portefeuille

Priority Software is geregistreerde dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMO's die investeren in o.a. opleiding. Dat betekent dat u onder bepaalde voorwaarden kan genieten van 20 of 30% subsidies wanneer u inschrijft op één van onze opleidingen.

Priority Software | Geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener

Tot 30% van uw opleiding terugbetaald met de KMO-portefeuille!


Priority Software is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMO's die investeren in o.a. opleiding. Dat betekent dat u onder bepaalde voorwaarden kan genieten van 20 of 30% subsidies wanneer u inschrijft op één van onze opleidingen. 


Belangrijk! Het systeem van de KMO-portefeuille werd grondig gewijzigd. U leest er alles over op de website van vlaio.

KMO-Portefeuille? Hoe werkt dit?

Kom ik in aanmerking voor de Vlaamse subsidiemaatregel?

Met deze checklist ontdek je of je binnenkort een beroep doet op de kmo-portefeuille:


Vijf keer ja? Registreer nu en vraag je subsidie aan via de vlaio.


Hoe de KMO-portefeuille aanvragen?

U schrijft zich eerst in en doet dan een aanvraag voor subsidie: uw subsidieaanvraag moet afgerond zijn binnen de 14 kalenderdagen na de startdatum van opleiding. Handig om weten is dat u de subsidieaanvraag kan doen zonder al over de factuur te beschikken. Daarop hoeft u dus niet te wachten. Geef bij uw aanvraag door hoeveel uren opleiding u gaat volgen. Kosten voor verplaatsing worden niet gesubsidieerd.


Voor meer info en recente updates kunt u terecht op de website van de vlaio of contacteer ons voor de volledige procedure.


Priority Software's registratienummer voor opleiding is DV.O217914.