Ionoptika Casestudie

Inhoud:

De uitdaging

De productie van Ionoptika werd vroeger beheerd via een groot aantal excel spreadsheets, die steeds moeilijker te controleren waren. Dit veroorzaakte aanzienlijke problemen met configuratiecontrole, het bijhouden van de materiaallijst en voorraadbeheer, wat de groei en uitbreiding van het bedrijf belemmerde.
Ionoptika zocht een schaalbare ERP-oplossing die met het bedrijf kon meegroeien en waarmee ze geleidelijk functionaliteit konden toevoegen en verschillende onderdelen van het bedrijf konden controleren.

De resultaten

Vandaag de dag worden alle onderdelen en stuklijsten beheerd in Priority's cloud ERP, waardoor Ionoptika gemakkelijk wijzigingen kan bijhouden, moeiteloos voorraadniveaus kan bijwerken en inkoopprocessen en productieactiviteiten kan beheren.
Dankzij het uniforme 360° ERP-platform van Priority heeft Ionoptika op één plaats toegang tot alle bedrijfskritische gegevens, waardoor een gezamenlijke, consistente workflow ontstaat.
Sinds de implementatie van Priority heeft Ionoptika een aanzienlijke groei ervaren in het aantal verkoopkansen, die zij opvolgen met behulp van de CRM-module van Priority.
Het team van Ionoptika kan nu binnen enkele seconden onderdelen vinden in plaats van uren te moeten zoeken in de fabriek. Alle verkoop-, inkoop- en boekhoudfuncties worden nu ook beheerd met Priority.

Lees de volledige casestudie.

Tags:
TERUG NAAR HET OVERZICHT